Az elsődleges célunk, hogy az általunk elvégzett munkával elnyerjük ügyfeleink hosszú távú bizalmát. Az épület villamosság, mint a cégünk egyik fő profilja nagyon sok megrendelést eredményez. Vállaljuk családi és társasházak valamit ipari létesítmények villamoshálózatának tervezését, kivitelezését és felújítását egyaránt.

Áramszolgáltató által kiadott regisztrációval rendelkező szerelőink kiemelt tapasztalattal rendelkeznek új fogyasztás mérőhelyek kiépítésében, meglévők felújításában. Készséggel állunk új és meglévő ügyfeleink áramszolgáltatóval kapcsolatos ügyeik rendezésben. Az elmúlt néhány évben Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a családi házakra telepíthető úgynevezett Háztartási Méretű Kiserőművek telepítése. Ezen a területen mi is nagy potenciált véltünk felfedezni, így nem is volt számunkra kérdés a profil bővítés. Fontos számunkra a környezet tudatosság, így a megújuló energia használata és népszerűsítése. A napelemes rendszerek telepítésével csökken háztartásunk ökológiai lábnyoma és jelentős összeget spórolhatunk meg háztartásunk és családunk számára.

Mára már büszkén mondhatjuk, hogy több mint 40 mW telepített rendszert kiviteleztünk. Célunk, hogy ezek a számok minél magasabbak legyenek és még több elégedett ügyfelet tudhassunk magunk mögött. A kifejezetten jól összeszokott és nagy tapasztalattal rendelkező kollégáinknak köszönhetően, lehetőségünk nyílt ipai méretű nap erőművek kivitelezésére.  Partnereinknek köszönhetően a tervezéstől a kivitelezésen át akár a karbantartásig állunk rendelkezésre minden kedves új ügyfelünknek.